Wykonywanie czynności przy rozbiorze mięsa, tj: rozbiór kurczaka, krojenie i trybowanie udek, podudzi, piersi i skrzydeł, przestrzeganie zasad etyki oraz przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska wymaganych na stanowisku pracy.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: dobra sprawność fizyczna
Uprawnienia: dokładność w wykonywaniu czynności, punktualność, dobra współpraca z zespołem
Uprawnienia: bardzo dobry stan zdrowia, dyspozycyjność, samodzielność, odpowiedzialność
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : mile widziana książeczka do cełów sanitarno-epidemiologicznych[Umiejętność 1] : mile widziane znajomość języka angielskiego[Inne] : kandydat musi liczyć się z wykonywaniem czynności w niskich temperaturach oraz monotonią
Miejsce pracy:Wola Niemiecka
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 23,5 PLN